QUÍMICA A LA CUINA

ENCARREGATS DEL TALLER

Gal·la M, Santi V, Alba T i Laura R

EN QUÈ CONSISTEIX L'ACTIVITAT?
  • Aquest taller consisteix en la esferificació, que es basa en crear esferes de gelatina comestibles que tenen sabor al producte que tu li vulguis posar.
  • Hi ha dos tipus de esfecificació, la directa i la inversa
  • La inversa és quan tirem l'Alginat de Sodi i fem un altre solució i es fa amb els productes greixosos o que porten molt de Calci (com el iogurt i la llet).
  • En canvi, la directa es fa amb productes no tant greixosos com el suc o begudes.
MATERIALS
  • Aigua
  • Alginat de sodi
  • Clorur de Calci
  • Diversos productes químics
FOTOGRAFIES







ENTREVISTES


VÍDEOS DEL PROCÉS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONCURS VÍDEOS CIENTÍFICS: Guanyados

3r ESO: Menció especial 3r ESO: 1r premi 4t ESO: mención especial 4t ESO: 1r premi